MUUTA - RK

Tätä osiota ei päivitetä enää. Mutta tieto ei välttämättä ole vanhentunutta, joten ota opiksi.

Riggerin Kikkeli

KUVA RIGGERIN KIKKELISTÄ
Riggerin Kikkeli on työkalu muinaisilta ajoilta jota käytetään varjokankaan kestävyyden testaamiseen. Kankaasta otetaan molemmin käsin kiinni ja se asetetaan kikkelin päälle ja noustaan käsinseisontaan.

Totta toinen puoli,en osaa seisoa käsilläni ;)


"Viisaat oppii muiden virheistä, tavalliset ihmiset omistaan ja tyhmät ei niistäkään. "

Me liitäjäthän onneksi kuulumme tuohon ensimmäiseen ryhmään, joten siinä syy Riggerin Kikkeliin. Riggerin Kikkeli-sivusto on kokoelma erinäisiä liitokalustoasioiden parissa touhutessa vastaan tulleita asioita.

Disclaimer

Näillä sivuilla olevat tiedot eivät ole minkään viranomaisen, järjestön, kerhon, valmistajan tai muun sellaisen hyväksymiä tai virallisia kantoja.Tietolähteitä on useita, suurin osa on kirjoittajien omia henkilökohtaisia käsityksiä tai mielipiteitä. Tiedot saattavat olla puutteellisia,virheellisiä tai suorastaan vääriä. Kaiken vastuun näiden tietojen aiheuttamista mahdollisista vaaratilanteista tai vahingoista kantaa tiedon käyttäjä, julkaisijaa ei voida asettaa minkäänlaiseen vastuuseen.

Copyright=oikeus kopioida

Kyllä, se teillä on.Kaikkea "Riggerin Kikkeli"-osiossa olevia tietoja saa vapaasti käyttää, kopioida ja julkaista ei-kaupallisiin tarkoituksiin kunhan noudatetaan seuraavia yksinkertaisia ja selkeitä sääntöjä:

  • DISCLAIMER on aina mukana
  • Alkuperäinen tietolähde on aina mainittava
  • Tiedoista ei saa periä muuta maksua kuin korkeintaan kohtuulliset kopiointikustannukset


Information wants to be free.

OTA OSAA. NYT.

Mikäli sinulla on vastaavanlaisia tietoja liitokalustoperäisistä vaaratilanteista, vioista tai vahingoista, ota yhteys . Tietosi voidaan julkaista joko nimelläsi varustettuna tai nimettömänä, aivan kuinka haluat. Riggerin Kikkeli on puhtaasti ei-kaupallinen sivusto, joten mitään maksua julkaistuista kertomuksista emme maksa, emmekä myöskään levytilastamme veloita. Tarkoituksena on tietojen saaminen mahdollisimman monen harrastajan ulottuville, tavoitteena vaaratilanteiden saattaminen sukupuuttoon. Jotkin virheet saattavat yhtäkkiä ajateltuna tuntua hyvin vähäpätöisiltä, mutta kun asioita hieman tarkemmin tarkastelee, niin usein havaitaan, että kärpänen voi todellakin muuttua härkäseksi, jos sille vain annetaan mahdollisuus, eikä asiaan puututa. Nyt pyydänkin kaikkia kertomaan näistä tapauksista meille.

Sillä ei ole merkitystä oletko sata vuotta kalustopäällikkönä toiminut SP/PP5TandemMoottoriOpe vai vasta harrastuksen aloittaneen lentäjän ApulaisenHupulaisenNenäliinankantaja. Kaikki palaute on kallisarvoista, ja pikku vinkkisi saattaa jopa estää perikunnan syntymisen. Voit kertoa oman hölmöilysi vaikka nimettömänä, jos tahdot, mieluiten kuitenkin yhteystiedot mukaan, niin voimme tarvittaessa kysyä lisätietoja. Yhteystietojasi ei luovuteta edelleen kenellekään.

"Teillä on oikeus pysyä vaiti,
kaikkea mitä kerrotte,
voidaan ja tullaan käyttämään tiedonjaon apuna,
ei teitä vastaan."


Hakemisto

Kaluston aiheuttamia vaaratilanteita

Kalusto-ongelmia 1998
Kalusto-ongelmia 1999
Kalusto-ongelmia 2000
Kalusto-ongelmia 2001
Kalusto-ongelmia 2002

Turvallisuustiedote Fiestan hinausongelmista
Turvallisuustiedote valjaslukoista
Turvallisuustiedote konnektoreista


Disclaimerin ja Copyrightin vaikutusalue päättyy tähän, alla olevat jutskat ovat puolestani täysin vapaata kamaa.

Download

Seuraavat tiedostot ovat pdf-muotoisia, joten tarvitset Acrobat Readerin, jonka voit tarvittaessa ladata veloituksetta tästä

Tulostaessasi kaksipuolisia lomakkeita, esim pelastusvarjon pakkaus/tarkastuspäiväkirjaa, valitse tulostusikkunastasi "Nykyinen sivu/Current page" ja tulosta. Selaa näyttöön seuraava sivu, syötä tulostamasi paperi uudestaan kirjoittimeesi toisinpäin ja tulosta toinen sivu samalla lailla saman paperin kääntöpuolelle. Taita paperi keskeltä ja voit liittää päiväkirjan pelastusvarjosi manuaaliin esimerkiksi kaksipuolisella teipillä taitetusta reunasta.

Liidintoimikunnan päätös pelastusvarjoista 17.12.1999, 8 kb
Perusteet päätökselle, 22 kb
Pelastusvarjon pakkaus/tarkastuspäiväkirja, 8 kb (kaksipuolinen lomake)
Ilmailuradion lupahakemuslomake (Viestintäviraston palvelimella)RIGGERIN KIKKELI     HAKEMISTO    VUOSI 1998    VUOSI 1999    VUOSI 2000   VUOSI 2001  VUOSI 2002 


Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh. 0400 - 297 526, Fax. 06 - 5259 160
avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.00
paratronic@paratronic.fi
www.paratronic.fi
© 2005 - 2016 Paratronic Oy

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%


Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus    Paratronic Oy, Suomen vahvimmat   Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan