Haku
Etusivu > Huolto > Liitimien ja leijojen korjaus

OOOPS Kävikö hassusti, liidin tai leija puussa tai muussa?

Varjoliidinvarusteet

Korjaamme lähes kaikkia varjoliitimien ja valjaiden vaurioita, jos sen voi ompelemalla korjata. Omalta sivultaan löydät varaosapunokset. Emme suorita varsinaisia tarkastuksia, keskitymme korjaustöihin.

Leijat

Leijoista voimme korjata ompelemalla korjattavat kangasvauriot. Patjaleijoista yläpintaa, alapintaa, väliseiniä. Pumpattavista kangasosat, strutsien kangasosat mukaanlukien. Emme korjaa bladderia tai punoksia, kysy niitä kauppiaaltasi.

Ripstop-teippi + ompeleet Korjaustekniikka

Kuvassa tyypillinen repeämän korjaus, repeämän pituus noin 1.5 m. Siististi revennyt kangas korjattu siten, että molemmin puolin ripstop teippi, jonka reunat ommeltu. Repaleisessa repeämässä käytetään joko samaa tekniikkaa, tai ommellaan tilalle isompi kangaspaikka, riippuen repeämän laadusta ja sijainnista.

Hinta?

Jos haluat kustannusarvion, kannattaa sähköpostin liitteeksi laittaa kuvia vikakohdista, tai ainakin tarkat kuvaukset repeämien koosta ja määrästä.

Toimitus korjaukseen

  • Laita mukaan tiedot siitä, mitä haluat varusteille tehtävän ja kuinka haluat varusteet palautettavan. Mikäli palautustapaa ei ole mainittu, käytämme samaa tapaa kuin olet itse käyttänyt.
  • Piirrä mukaan kartta, mistäpäin siipeä viat löytyy, ja jos mahdollista, pakkaa siten että vikapaikka on päällimäisenä. Tilani on ahtaat, pyrin aina saamaan suoraan vikapaikan esille, levittämättä koko siipeä. Tulosta vaikka tämä vikakartta, ja merkitse siihen kynällä, mistä viat löytyy. Tai raapusta samat tiedot ruutupaperille. Vian etsimisestä laskua kertyy samalla tuntitaksalla kuin sen korjaamisestakin.
  • yhteystietosi osoitteineen, puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen

Pakkaa varusteet hyvin kuljetusvaurioiden estämiseksi. Paratronic Oy ei ole missään vastuussa kuljetusvaurioista, ja kuljetusliikkeen vastuu vaurioista on hyvin rajallinen. Jos haluat vakuuttaa varusteet kuljetusvaurioiden varalta, se on sinun itse tehtävä.

Toimitusosoitteet löydät yhteystiedot-sivulta. Mikäli olet sopinut kanssamme nopeasta korjausaikataulusta etukäteen, lähetä paketti perille saakka, Matkahuollon Jakopakettina, tai Postin Ovelle-pakettina. Ei-kiireelliset voi lähettää postista/matkahuollosta noudettavana lähetyksenä.


Etusivu > Huolto > Liitimien ja leijojen korjaus

Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh: 0400 297 526
paratronic@paratronic.fi
Avoinna ma-pe 9.00 - 16.00, sovi käynti kuitenkin etukäteen

Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus Paratronic Oy, Suomen vahvimmat Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan