Haku
Etusivu > RF-kaapelikone > RF-erikoiskaapelit

Erikoiskaapelit

Peruskaapeli vakioasennuksellaKaapelit lisävalinnoilla.

Perusasennus: Jos tilaat kaapelit perusasennuksella, voit antaa kaapelin pituuden 5 cm tarkkuudella. Kaapelin pituus mitataan kelauskoneella, jolloin kaapelin pituustarkkuus on noin ± 1 cm alle metrin pituisissa kaapeleissa ja sitä pidemmissä noin 0 .... + 1% kaapelin pituudesta, ilman liittimiä. Liittimet tyypillisesti jatkavat kaapelia jonkin verran. Useiden samanlaisten kaapeleiden keskinäinen pituusero on tyypillisesti alle 2 cm, tai 0.4%, kumpi suurempi. Sisältää kahden liittimen asennustyön kutistesukkineen. Yleisin valinta.

Liitin vain toiseen päähän, toinen pää avoin Yksipäiset kaapelit: Mikäli vain kaapelin toiseen päähän tulee liitin, valitse yhden pään asennustyö. Pituustarkkuus kuten perusasennuksessa.

Mittatarkka: Tällä valinnalla on vaikutusta kaapelin pituuden tarkkuuteen, ei liittimien asennustyön laatuun. Esimerkiksi vaiheistuskaapelit. Jos tilaat kaapelit mittatarkkana, voit antaa kaapelin pituuden 1 mm tarkkuudella. Kaapelin pituus mitataan suorana mittanauhalla, jolloin pituustarkkuus on ± 2 mm alle 10 metrin pituisissa kaapeleissa. Pidemmistä kysy etukäteen mahdollisuudet. Anna lisätiedoissa infoa käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi jos oleellista on kahden kaapelin keskinäinen samanpituisuus, eikä absoluuttinen pituus. Tai jos absoluuttinen pituus on olennaista, kerro tarkasti mistä kohdasta liitintä 1 mihin kohtaan liitintä 2 pituus on tarkoitettu mitattavan. Jos et tiedä, tarvitsetko mittatarkan asennuksen, tällöin et todennäköisesti sitä tarvitse. Sisältää kahden liittimen asennustyön kutistesukkineen.

Kaapelien merkinnät Kaapelimerkinnät: Merkintä 1 tehdään liittimen 1 läheisyyteen, ja merkintä 2 liittimen 2 (tai tyhjän pään) läheisyyteen. Tekstin pituus kannattaa pitää lyhyenä, tekstikoko on riippuvainen rivillä olevien merkkien määrästä, ja ohuisiin kaapeleihin ei voida tehdä montaa riviä. Ulkokäyttöä, pakkasta, öljyä, kemikaaleja, vettä ja vaikeita olosuhteita kestävä, erittäin hyvällä liimalla varustettu kiiltäväpintainen vinyyliteippi johon tahrat eivät helposti tartu.

Kaapelimerkintä kirkkaalla kutistesukallaKirkas kutiste:Tarramateriaali on hyvällä liimalla varustettu ja laminoitu, eli teksti ei ole tarran pinnassa, vaan läpinäkyvän kerroksen alla. Teksti siis kestää hyvin hankausta sellaisenaan, eikä suttaannu. Kuitenkin, jos kaapelia käsitellään jatkuvasti, suosittelen kirkasta kutistetta päälle tarran kiinnipysyvyyden varmistamiseksi. Jos kyse on "asenna ja unohda"-käytöstä, tai käsitellään harvakseltaan, kutisteelle ei yleensä ole tarvetta.

Y-haaroitus Y-haaroitus: Liittimen 1 kohdalla voit valita myös Y-haaroituksen tiettyjen noin 7 tai 10 mm paksujen kaapelien kohdalla, esimerkiksi antenneihin, dipoleihin, yageihin tms. Toteutetaan 4-8mm rengasliittimillä. "Kuuma" johdin merkitty eri värillä. Kerro lisätiedoissa kiinnitysruuvien välinen etäisyys, koska jos etäisyys on esim 2 cm tai 15 cm, haarat tehdään eri lailla.

Kaikissa asennustavoissa hintaan sisältyy kutistesukat liittimen ja kaapelin yhtymäkohtaan taivutustueksi ja vesisuojaksi. Käytämme liimallista kutistesukkaa, ja Y-haaroituksessa liimallisia Y-haaroja. Kutisteet jätetään pois vain, jos niin erikseen toivot.

Liittimien orientaatio lyhyissä kaapeleissa, oletus 0°Orientaatio: Lyhyissä kaapeleissa, joissa molemmissa päissä on kulmaliitin, oletusorientaatio on 0°, eli liittimet samaan suuntaan. Jos haluat jotenkin muuten, käytä kuvan mukaisia astemerkintöjä. Voit mainita asian lisätiedoissa. Suunnittelijalle toive, jos olet tekemässä piirustusta kaapelista, piirrä siten, että oikea pää on alaspäin kuten oheisessa kuvassa.Tällöin kaapeli näyttää jälkimmäistä päätä kiinnitettäessä oikeakätisten tinaajiemme pöydällä samalta kuin piirustuksessa. Vähentää virheitä.

 
Kopioi osoiteErikoiskaapeli


 


Etusivu > RF-kaapelikone > RF-erikoiskaapelit

Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh: 0400 297 526
paratronic@paratronic.fi
Avoinna ma-pe 9.00 - 16.00, sovi käynti kuitenkin etukäteen

Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus Paratronic Oy, Suomen vahvimmat Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan