Haku
Etusivu > RF-kaapelikone > RF-peruskaapelit

Peruskaapelit vakioasennuksella

Peruskaapeli vakioasennuksella Yleisin valmistamamme räätälöity valmiskaapelityyppi. Peruskaapelit ilman lisävalintoja. Liittimet päihin ja kaapeli väliin, ei muuta.

Asennustyön hintaan sisältyy kutistesukat kuvan mukaisesti liittimen ja kaapelin yhtymäkohtaan taivutustueksi.

Voit antaa kaapelin pituuden 5 cm tarkkuudella. Kaapelin pituus mitataan kelauskoneella, jolloin kaapelin pituustarkkuus on noin ± 1 cm alle metrin pituisissa kaapeleissa ja sitä pidemmissä noin 0 .... + 1% kaapelin pituudesta, ilman liittimiä. Liittimet tyypillisesti jatkavat kaapelia jonkin verran.

Useiden samanlaisten kaapeleiden keskinäinen pituusero on tyypillisesti alle 2 cm, tai 0.4%, kumpi suurempi.

Liittimien orientaatio lyhyissä kaapeleissa, oletus 0°Lyhyissä kaapeleissa, joissa molemmissa päissä on kulmaliitin, oletusorientaatio on 0°, eli liittimet samaan suuntaan. Jos haluat jotenkin muuten, käytä kuvan mukaisia astemerkintöjä. Voit mainita asian lisätiedoissa. Suunnittelijalle toive, jos olet tekemässä piirustusta kaapelista, piirrä siten, että oikea pää on alaspäin kuten oheisessa kuvassa.Tällöin kaapeli näyttää jälkimmäistä päätä kiinnitettäessä oikeakätisten tinaajiemme pöydällä samalta kuin piirustuksessa. Vähentää virheitä.

 

 
Kopioi osoitePeruskaapeli vakioasennuksella


 


Etusivu > RF-kaapelikone > RF-peruskaapelit

Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh: 0400 297 526
paratronic@paratronic.fi
Avoinna ma-pe 9.00 - 16.00, sovi käynti kuitenkin etukäteen

Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus Paratronic Oy, Suomen vahvimmat Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan