Haku
Etusivu > Tilaus- ja yritysinfo > Kierrätys ja ympäristö
SELT ry

 

Paratronic Oy on ollut vuodesta 2006 SELT ry:n jäsen. SELT ry huolehtii jäsentensä puolesta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä, informaation jakamisesta, rekisteröinnistä ja muista lainsäädännön asettamista velvoitteista.

Kaikkien myymiemme sähkö- ja elektroniikkakuluttajatuotteiden (SER) hintaan sisältyy kierrätysmaksu. Mikäli poistat meiltä hankkimasi SER-tuotteen käytöstä, voit kuluttajana palauttaa tuotteen veloituksetta kierrätyspisteeseen.

Lähimmän kierrätyspisteen löydät osoitteesta Kierratys.info ja lisätietoa SER-kierrätyksestä yleisesti osoitteesta serkierratys.fi.


 

Paristokierrätys - Recser Oy

 

Paratronic Oy:llä on ollut vuodesta 2008 Recser Oy:n kanssa tuottajavastuun siirtosopimus. Recser Oy on tuottajayhteisö kannettaville paristoille ja akuille. Recser Oy huolehtii paristojen ja akkujen kierrätykseen liittyvistä käytännön asioista.

Kaikkien myymiemme paristojen ja akkujen hintaan sisältyy kierrätysmaksu, riippumatta siitä, myydäänkö ne erikseen, tai jonkin muun tuotteen osana. Mikäli poistat meiltä hankkimasi pariston tai akun käytöstä, voit kuluttajana palauttaa tuotteen veloituksetta keräyspisteeseen.

Lisätietoja paristojen ja akkujen kierrätyksestä löydät osoitteesta Paristokierratys.fi


CO2 vapaata sähköä

 

Vuodesta 2019 alkaen olemme käyttäneet vain hiilidioksidivapaasti tuotettua sähköä.Etusivu > Tilaus- ja yritysinfo > Kierrätys ja ympäristö

Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh: 0400 297 526
paratronic@paratronic.fi
Avoinna ma-pe 9.00 - 16.00, sovi käynti kuitenkin etukäteen

Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus Paratronic Oy, Suomen vahvimmat Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan