Haku
 
10.02.2023 Suomen Vahvimmat Platina
Paratronic Oy, Suomen vahvimmat platinasertifikaatti

Paratronic Oy:lle Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat Platinasertifikaatti jälleen uusittu.

Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.

Platina -erikoissertifikaatti myönnetään vain yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmen peräkkäisen vuoden ajan. Tähän parhaaseen luokkaan olemme kuuluneet jo yli vuosikymmenen.

 
18.03.2020 AAA luottoluokitus

AAA-sertifikaattiVahva meno jatkuu, jälleen kerran Bisnode Dun & Bradstreet on katsonut yrityksemme kuuluvan parhaaseen mahdolliseen D&B luottoriskiluokkaan. Ensimmäisen kerran Paratronic Oy:lle on myönnetty vuonna 2010 Bisnoden AAA-luottoluokitus. Parhaaseen ryhmään vaaditaan erinomaiset talouden tunnusluvut, ja muutenkin positiiviset taustat.

 
25.08.2013 Toimitilat

Paratronic Oy:n toimitilatMuutimme suurempiin toimitiloihin. Entinen kyläkoulumme pääsi uuteen käyttöön.

Kyllä näissä nurkissa on seisottu...


Isänmaan puolesta ...jopa varsin hartain mielin...

 
14.11.2012 Luotettava kumppani

Paratronic Oy, luotettava kumppaniTilaajavastuulailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista.

Paratronic Oy on liittynyt Zeckit-palveluun, josta voit helposti tarkastaa, olemmeko hoitaneet lakisääteiset velvoitteemme. Pikatarkastuksen tilanteestamme voit suorittaa tästä linkistä, Zeckit.com, ja rekisteröitymällä ilmaiseen raportit-palveluun voit myös noutaa viralliset raportit.

 
14.11.2009 Vuoden yrittäjä

Paratronic Oy, vuoden yrittäjäParatronic Oy valittiin Kuortaneen vuoden yrittäjäksi. Kiitämme lämpimästi tunnustuksesta.


Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh: 0400 297 526
paratronic@paratronic.fi
Avoinna ma-pe 9.00 - 16.00, sovi käynti kuitenkin etukäteen

Paratronic Oy, AAA-luottoluokitus Paratronic Oy, Suomen vahvimmat Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan